Nadstrešnice za automobile

Estetske nadstrešnice za automobile

Naše visokokvalitetne nadstrešnice dizajnirane su tako da mogu pružiti vrhunsku zaštitu vašim vozilima. Izrađene su od kvalitetnog metala, što im osigurava da mogu izdržati i najgore vremenske uvjete i trajati dugi niz godina. Jedna od najvećih prednosti je to što se naše nadstrešnice za automobile lako postavljaju i zahtijevaju minimalno održavanje.

Jamčimo vam najvišu kvalitetu

U Metalpromu se ponosimo što svojim kupcima pružamo proizvode najviše kvalitete i najbolju korisničku uslugu. Predani smo tome da vam pružimo savršenu nadstrešnicu za automobil ili bilo koju drugu metalnu konstrukciju odnosno proizvod za vaš dom. Posvećeni smo uvijek pružanju najboljeg mogućeg iskustva, zbog čega nam se klijenti redovito vraćaju.

Tipovi nadstrešnica MetalProm

Nadstrešnice na stupovima

Nadstrešnice sa spremištem

Nadstrešnice po mjeri

MetalProm original

Nadstrešnice po mjeri

Nudimo prilagođene nadstrešnice za automobile prema vašim posebnim željama i potrebama. Naš tim stručnjaka može raditi s vama na dizajnu nadstrešnice za automobil koja savršeno odgovara vašim posebnim zahtjevima. Bez obzira trebate li nadstrešnicu za automobil s ravnim ili kosim krovom ili nadstrešnicu za automobil s dodatnim prostorom za pohranu, mi vam to možemo pružiti.

Osim nadstrešnica, nudimo i veliki izbor ostalih metalnih konstrukcija, kao što su garaže, spremišta, staje i sl. Naše su strukture savršene kako za stambenu, tako i za komercijalnu uporabu, te se mogu koristiti u različite svrhe uključujući skladišta, radionice, autobusne i tramvajske postaje, biciklarne i još puno toga.

Veliki izbor tipova i veličina

Naše nadstrešnice mogu biti raznih oblika i dimenzija, što olakšava pronalaženje savršene nadstrešnice za vaš dom ili poslovni prostor. Bez obzira da li trebate malu ili pak veliku nadstrešnicu, za jedan ili više automobila, sa spremištem ili bez, za terasu ili recimo za kamp prikolicu ili čamac, možemo pružiti savršeno rješenje za vas.

Tvrtka Metalprom je specijalizirana za proizvodnju široke palete proizvoda, uključujući ograde, nadstrešnice i druge metalne konstrukcije.