O nama

Vaš partner od povjerenja već 15 godina

Tvrtka Metalprom je specijalizirana za proizvodnju široke palete proizvoda, uključujući ograde, nadstrešnice i druge metalne konstrukcije. Naš tim stručnjaka se koristi najsuvremenijim tehnologijama i dokazano izdržljivim materijalima za izradu izdržljivih i dugotrajnih proizvoda koji su funkcionalni i vizualno privlačni.

Jamčimo pružanje najviše kvalitete

Razumijemo važnost kvalitete i predani smo pružanju najboljih proizvoda i usluga našim klijentima. U Metalpromu smo posvećeni svojoj misiji i uvijek nastojimo premašiti očekivanja naših kupaca. Ponosni smo što nam se mnogi klijenti rado vraćaju.

Mogućnost izrade proizvoda po mjeri

Uvijek smo spremni saslušati Vaše želje i ponuditi Vam najbolje, zato Vam nudimo sve na jednom mjestu – od ideje do realizacije. Ograde, nadstrešnice i ostale proizvode moguće je izraditi po mjeri. Kontaktirajte nas i razgovarajte s našim stručnjacima koji će vas moći savjetovati i pomoći Vam pri donošenju odluke.

Kontakt

Ostale usluge

Tvrtka Metalprom je specijalizirana za proizvodnju široke palete proizvoda, uključujući ograde, nadstrešnice i druge metalne konstrukcije.