Proizvodi od metala

Dajemo oblik metalu

Jamčimo Vam kvalitetnu izradu raznih vrsta metalnih proizvoda koje izrađujemo prema Vašim željama i dodacima po mjeri. U radu smo precizni, koristimo najnoviju tehnologiju i poštujemo sve dogovore.

Proizvodi od perforiranog lima po narudžbi

Za proizvode od perforiranog lima nudimo i mogućnost individualno dizajniranih uzoraka u limu. Bez obzira na vaše želje, povjerite ih nama, a mi ćemo se pobrinuti za savršen laserski rez prema slici.

Metalni proizvodi koje vam nudimo:

– Vrtne kućice
– Skladišni prostori za kante i kontejnere za smeće
– Izrada regala za proizvodnju po narudžbi
– Izrada stepeništa i podesta
– Osovine od metala i nehrđajućeg čelika
– Projektiranje i izrada svih vrsta konstrukcija

Izrada stepeništa i podesta

Visokokvalitetne metalne i inox stepenice i podesti

U Metalpromu Vam nudimo izradu i montažu visokokvalitetnih metalnih i inox stubišta i podesta. Naša su stubišta dizajnirana i proizvedena kako bi pružila funkcionalnost i estetski izgled, što ih čini savršenim dodatkom svakom domu ili poslovnom prostoru. Naš tim iskusnih majstora koristi samo najbolje materijale i osigurava vrhunsku kvalitetu izrade, što osigurava trajnost i dugovječnost naših stepenica i podesta.

Mislimo na sve, uključujući i sigurnost

Svjesni smo važnosti sigurnosti pri projektiranju i izradi stubišta, stoga su svi naši proizvodi proizvedeni u skladu s najvišim sigurnosnim standardima. Naše stepenice i podesti dizajnirani su da izdrže čestu upotrebu i služit će vam dugi niz godina, tako da se ulaganje u kvalitetu i sigurnost zaista isplati.

Najljepše stepenice i podesti po mjeri

Jedan od naših najpopularnijih proizvoda su stubišta po narudžbi. Usko surađujemo s našim kupcima kako bismo projektirali i izradili stubište koje se savršeno uklapa u njihov prostor i ispunjava sve njihove želje i zahtjeve. U Metalpromu vjerujemo da svakog kupca treba tretirati s najvišom razinom poštovanja i profesionalizma, stoga se uvijek brinemo da sve vaše potrebe budu zadovoljene.

Tražite li visokokvalitetno metalno ili inox stubište obratite se Metalpromu. Kontaktirajte nas već danas kako biste saznali više o našim proizvodima i uslugama te zakazali konzultacije s jednim od naših iskusnih članova tima.

Tvrtka Metalprom je specijalizirana za proizvodnju široke palete proizvoda, uključujući ograde, nadstrešnice i druge metalne konstrukcije.